​Taastrup Låseservice ApS

Adgangskontrol der passer til din virksomhed

border

Adgangskontrol fra Salto og ASSA ABLOY

Hos Taastrup Låseservice har vi ekspertise inden for forskellige typer af adgangskontrol, og tilbyder løsninger, der passer til din virksomhed. Vi holder til i Taastrup, men har installeret dørtelefon og porttelefon m.m. for mange i bl.a. København, Glostrup og andre steder på Sjælland.

Om du vil have installeret adgangskontrol med brik, kort eller kode, er vi de helt rigtige til at rådgive. Der kan være flere fordele forbundet med elektronisk adgangskontrol. Men den største fordel er, at adgangskontrol øger sikkerheden for din virksomhed – og forhindrer adgang for uvedkommende.

Vi kan f.eks. tilbyde adgangskontrol med:

  • ​Fingerlæser
  • Kortlæser
  • Briklæser
  • Salto
  • ASSA ABLOY SMARTair
  • Yale Doorman

Fælles for disse typer af adgangskontrol er, at de kan tilpasses forskellige medarbejdergrupper med forskellige typer af adgangsgivende nøgler. Vælger du f.eks. en kortlæser, gives der mulighed for at vælge, hvor de forskellige kort giver adgang til i virksomheden.

Mere fleksibilitet på arbejdspladsen

Installation af adgangskontrol giver dine medarbejdere øget fleksibilitet på arbejdspladsen, da de har mulighed for at komme og gå uden for kontortiden. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger, som passer til din virksomheds behov.

​Nogle gange kan du have brug for at give gæster adgang til din virksomhed, men samtidigt være sikker på, at de ikke har adgang til at færdes bestemte steder. Dette kan vi også rådgive omkring – og sammen finde frem til den mest optimale løsning.

Kombinér med et alarmsystem

Når du får installeret adgangskontrol, kan du vælge at kombinere det med et ADI-alarmsystem, så du får fuld kontrol over, hvem der kommer og går i din virksomhed. Installation af et alarmsystem sammen med adgangskontrol har også en præventiv effekt – i forhold til om ubudne gæster vælger at besøge din virksomhed.

Vælger du Taastrup Låseservice som leverandør af dit næste alarmsystem, kan du være sikker på god service og rådgivning fra start til slut.  Du kan læse mere om alarm til erhvervsbygninger og alarm i hjemmet her på hjemmesiden.

Professionel rådgivning og installation

Vi har mange års erfaring, som låsesmed, hvilket giver os gode forudsætninger for at tilbyde dig den helt rigtige løsning, når du skal sikre din virksomhed. Vi rådgiver i alt fra manuelle til elektroniske låse. Flere af vores systemer kan kombineres, og vi garanterer en skræddersyet løsning, som passer til dine behov.

Ønsker du at høre mere om priser, muligheder eller andet, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi står gerne klar til at hjælpe dig - kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud

border

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Angiv hvad henvendelsen drejer sig om, og vi vender tilbage så hurtigt som mulig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Taastrup Låseservice ApS

Taastrup Hovedgade 13, 2630 Taastrup

Telefon: 31 35 26 30

E-mail: info@taastruplaase.dk

CVR​: 38418580