​Taastrup Låseservice ApS

Alarm til erhvervsbygning og alarm i hjemmet

border

​Vi har stor erfaring med installation af alarmsystemer

Et indbrud kan hurtigt ødelægge det gode humør og dit forhold til forsikringsselskabet. Taastrup Låseservice tilbyder forskellige typer af alarmsystemer, som sikrer din virksomhed mod indbrud. Hvis du vælger os, garanterer vi, at alle vores alarmsystemer er kvalitetsløsninger, der kan kombineres med de fleste adgangskontrolsystemer.

Når du skal have en alarm til erhvervsbygning, kan du roligt kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder forskellige typer af alarmsystemer, der kan holde ubudne gæster væk fra forretningen, kontoret eller større fabrikshaller. Uanset om du er interesseret i en GSM-alarm eller anden form for indbrudsalarm, har vi den helt rette løsninger.  Vi tilbyder montering af alarm til erhvervsbygning.

Vi holder til i Taastrup, men kan også hjælpe hvis du befinder dig i København, Glostrup eller et andet sted på Sjælland.

Vi installerer også alarm i hjemmet

Et indbrud i hjemmet er altid en ubehagelig følelse. Derfor tilbyder vi opsætning af alarm i hjemmet, så du undgår negative overraskelser. Vi har et bredt udvalg af alarmsystemer til din bolig, og vi anbefaler ofte ​installation af trådløst​ overvå​gningskamera sammen med installation af dit låsesystem og alarm i hjemmet. 

Et alarmsystem til hjemmet er en god investering, hvis du vil sikre din bolig.

Alarmen kan være medvirkende til, at tyven vælger flugten frem for indbruddet. Vælger du installation af videoovervågning samtidigt, kan det også have en præventiv effekt i forhold til, om ubudne gæster vælger at besøge lige netop din bolig. 

Skulle uheldet være ude, og du har haft indbrud, vil politiet have stor gavn af dine videooptagelser i deres videre efterforskning af indbruddet. Læs mere om videoovervågning her

Tilslut din alarm til dit låsesystem

Vi tilbyder komplette alarmsystemer, som fungerer sammen med din virksomheds låsesystem eller adgangskontrol. Yderligere installerer vi forskellige ADI-alarmsystemer, som alle lever op til vores høje standarder og kvalitetskrav.

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, hvilket er grunden til, at vi tilbyder dig en gratis gennemgang af din virksomhed. Efter gennemgangen kan vi bedre kortlægge dine behov, og igangsætte installationen af din nye alarm til erhvervsbygning.

Med vores alarm i hjemmet eller på arbejdspladsen garanterer vi, at dit forhold til forsikringsselskabet stadig forbliver intakt.

Få et godt tilbud på en tyverialarm

Hvis du overvejer en alarm i hjemmet eller en alarm til erhvervsbygning, kan vi tilbyde en gratis gennemgang. Du er mere end velkommen til at kontakte os31 35 26 30 og få en snak om, hvilken alarm, som vil være bedst egnet til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et uforpligtende tilbud

border

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Angiv hvad henvendelsen drejer sig om, og vi vender tilbage så hurtigt som mulig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Taastrup Låseservice ApS

Taastrup Hovedgade 13, 2630 Taastrup

Telefon: 31 35 26 30

E-mail: info@taastruplaase.dk

CVR​: 38418580