​Taastrup Låseservice ApS

Videoovervågning til butikker og virksomheder

border

​Videoovervågning gør din virksomhed mere sikker

​Hvis du har lyst til at sikre din virksomhed yderligere mod indbrud, tilbyder Taastrup Låseservice at opsætte forskellige typer af videoovervågning, som kan kombineres med adgangskontrol og alarm til låsesystem. Vi installerer og opsætter et hav af forskellige videoovervågningssystemer, der hvor din virksomhed er mest udsat.

Vi holder til i Taastrup, men har bl.a. installeret trådløs overvågning for mange virksomheder i Glostrup, København og mange andre steder.

Hvad skal du overveje ved valg af overvågningskamera?

Når du skal vælge opsætning af videoovervågning, er det vigtigt at overveje, hvilken type opsætning du gerne vil have. Her er det vigtigt at finde ud af, hvor i din virksomhed, der er størst risiko for indbrud. I kraft af vores ekspertise inden for alarmsystemer og videoovervågning, tilbyder vi også gratis eftersyn af din virksomhed. Dette er for at kunne vurdere, hvor risikoen er størst.

Videoovervågningen kan skræddersyes til hver enkelt virksomhed, så du får det antal videokameraer og monitorer, som er ideelt for dig. Det er slut med blinde vinkler i mørke kroge og trappeopgange, for disse steder kan vi give dig overblik over med et overvågningskamera. Skal videoovervågningen placeres udendørs, er det selvfølgelig nødvendigt, at kameraerne kan tåle vand.

Ved opsætning af videoovervågning medfølger også en harddisk, hvorfra du kan gense og gemme tidligere optagelser. Optagelserne giver mulighed for dokumentation til politiet og forsikringsselskabet ved indbrud. Kvaliteten af optagelserne afspejles af, hvilken type kamera du får sat op. Vi tilbyder både kameraer i analogt og HD (High Definition) billedkvalitet. Hvis du vælger HD, får du knivskarpe billeder med bedre mulighed for identificering af ubudne gæster eller personer, som optræder uhensigtsmæssigt ved din virksomhed.

Præventiv effekt ved videoovervågning

Når du vælger opsætning af alarm med videoovervågning, får du samtidigt mærkater, som informerer om, at din virksomhed er overvåget. Når du får folk opmærksomme på, at der er opsat kamera, får det en god præventiv effekt, da det er nemmere at identificere personer, som begår indbruddet.

Overvågningen kan også have god effekt i forretninger, da du ved mistanke om butikstyveri, kan følge med i mistænkelige personernes adfærd. Er personerne opmærksomme på, at de bliver overvåget, får de lange fingre måske lov til at blive i lommen.

TV-overvågning af høj kvalitet

Vi tilbyder kvalitetsvideoovervågning fra ABUD eller ADI. Begge er kvalitetssystemer, som passer til vores alarmsystemer og alarmkontroller. Disse er af samme leverandør. 

Vores erfaring får stor indflydelse på den kvalitet og service, vi leverer til din virksomhed. Taastrup Låseservice står for hele installationen og guider dig gennem en jungle af muligheder. Det er vigtigt at vælge den rigtige løsning til din virksomhed. Vores konsulenter sørger for, at du føler dig tryg ved den vejledning vi giver.

Vi leverer hele pakken – ring og hør mere

Hvad enten du skal have installation af videoovervågning, låsesystemer, adgangskontrol, gittersikring eller udskiftning af låse, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder mange forskellige systemer, som kan kobles til hinanden. Med andre ord tilbyder vi hele pakken.

Hvis du gerne vil høre mere om priser, muligheder eller få et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så tager vi gerne en snak om, hvilken løsning der passer bedst til dig. Vi tilbyder desuden en gratis gennemgang for at kunne give en bedste rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud

border

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Angiv hvad henvendelsen drejer sig om, og vi vender tilbage så hurtigt som mulig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Taastrup Låseservice ApS

Taastrup Hovedgade 13, 2630 Taastrup

Telefon: 31 35 26 30

E-mail: info@taastruplaase.dk

CVR​: 38418580