​Taastrup Låseservice ApS

Professionelle låsesystemer

border

Alarm til låsesystem og meget andet

Hos Taastrup Låseservice tilbyder vi en lang række låsesystemer, hvis du har brug for at kunne låse godt og sikkert af – f.eks. i dine erhvervs- eller butikslokaler. Vi holder til i Taastrup, men kan også hjælpe med alarm til låsesystem i bl.a. Glostrup, København og mange andre steder på Sjælland.

ASSA ABLOY

Vi fører ASSA ABLOY (tidligere kendt som RUKO), der producerer en række låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav.

ASSA ABLOY’s forskellige systemer:

  • CLIQ og CLIQ Remote er ASSA ABLOY’s intelligente låsesystem, der kombinerer det bedste fra mekanik med elektronik
  • DP er et låsesystem, der giver større frihed og tryghed, fordi det er et af verdens mest sikre låsesystemer
  • System 640 er et låsesystem med standard sikkerhed
  • Performer er en software til styring af nøgler
  • De patenterede systemer, som CLIQ og DP, er godkendte i F&P’s højeste kategori (RØD) og bør benyttes til sikring af erhvervsvirksomheder.

EVVA

EVVA er et af de førende mærker inden for cylinderlåse og sikkerhedssystemer. EVVA er blandt de bedste løsninger inden for kvalitet og teknik – hertil kommer brugervenlighed samt let ibrugtagning og administration. Der er kort leveringstid på EVVA låsesystemer.

Birepo

Birepo har forskellige løsninger inden for elektroniske låse og nøglebokse. Birepo tilbyder bl.a. en elektronisk låsecylinder, der passer til den eksisterende låsebesætning og derfor gør etableringen af adgangskontrol nem, hurtig og enkel.

Ældre systemer

Det er også muligt at få serviceret ældre låsesystemer, selvom de ikke længere lever op til kravene for godkendt sikring.

Hør mere om mulighederne for alarm til låsesystem

Ønsker du mere information om låsesystemer, elektroniske låse eller alarm til låsesystem? Så er du altid velkommen til at kontakte os31 35 26 30 for at høre mere. Vi står klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

border

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Angiv hvad henvendelsen drejer sig om, og vi vender tilbage så hurtigt som mulig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Taastrup Låseservice ApS

Taastrup Hovedgade 13, 2630 Taastrup

Telefon: 31 35 26 30

E-mail: info@taastruplaase.dk

CVR​: 38418580