​Vi har den rigtige gitter-løsning til dig

Professionel gittersikring

border

​Vi har den rigtigt gitter-løsning til dig

Ved korrekt valg og montering af gittersikring kan indbrud vanskeliggøres eller helt forhindres – og samtidigt kan det have en præventiv virkning, da det ofte er meget synligt for forbipasserende. Et sikkerhedsgitter kan derfor være en god løsning, hvis du ønsker effektiv beskyttelse mod indbrud.

Hos Taastrup Låseservice er det vigtigt for os at kunne levere den rigtige gittersikring til vores kunder, så sikkerheden er i top. Vi holder til i Taastrup, men tilbyder også hjælp til gittersikring i bl.a. København, Glostrup og mange andre steder på Sjælland.

Fast og aftagelig gittersikring

Det er vigtigt at afdække dine behov og ønsker i forbindelse med valg af gitter til vinduer og døre. Fast og aftagelig gittersikring bruger man dér, hvor man ikke har behov for, at gittersikringen skal fjernes dagligt. Sikring med faste gitre anvendes primært i rum, hvor der ikke opholder sig mennesker.

De to typer gittersikringer kan være fastmonteret eller monteret, så man let kan afmontere dem. Man kan også få dem monteret med hængsler, så man kan skubbe dem til side – f.eks. for at åbne butikken.

​Rullegitter

Gittersikring med rullegitre er i dag den mest anvende form for bevægelig mekanisk sikring. Rullegittersikring er bl.a. velegnet til sikring af butiksfacader, da man har muligheden for nemt at rulle gitteret op i de timer, man ønsker det.

Rullegitrene er særdeles velegnede til skalsikring af en bygning, og desuden anvendes rullegitre i stadig større omfang til rumdelere i f.eks. butikscentre, skoler og lignende.

​Saksegitter

Et saksegitter er et meget robust og dekorativt gitter, der fungerer ligesom en skydedør. Saksegitre installeres ofte ved butikker, hvor der f.eks. ikke er plads til at installere rullegitre. Derudover er saksegitre også et decideret æstetisk valg. Et saksegitter er bl.a. en god løsning på steder, hvor loftshøjden er lav.

Det kan være svært at vide, hvilken gitterløsning, man skal vælge. Derfor står vi altid klar til at rådgive, vejlede og levere netop den løsning, som passer bedst til dine behov.

Få gittersikring-service med døgnvagt

Taastrup Låseservice har over 20 års erfaring i branchen og kan derfor levere mange forskellige slags løsninger og alarmer til erhvervsbygninger. Ønsker du en konkret pris på den ønskede form for gittersikring, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

border

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Angiv hvad henvendelsen drejer sig om, og vi vender tilbage så hurtigt som mulig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Taastrup Låseservice ApS

Taastrup Hovedgade 13, 2630 Taastrup

Telefon: 31 35 26 30

E-mail: info@taastruplaase.dk

CVR​: 38418580